Show menu

Work Them FEAT.
Vingerwerk & Hence dupree

Work Them is terug in die club! 12 September zijn we weer in het Luxor Live Penthouse na een zomer vol mooie uitstapjes.

En wie nemen we mee.. Niemand minder dan Vingerwerk komt op Work Them een set droppen. Vingerwerk is het nieuwe alias van Disco Nova.
Hij heeft zijn naam gemaakt in het duo Henzel & Disco Nova, ze draaiden op de grotere clubs en festivals in binnen en buitenland, cureerden de 22tracks Techno playlist voor 5 jaar, en rockten drie slagen in de rondte. Dit jaar gingen ze elk hun eigen weg, en Disco Nova werd Vingerwerk.
Op Work Them komt hij de meer heavy side van zijn sound showcasen, hij heeft er zin in, wij hebben er zin in, dit wordt genieten.

Daarnaast hebben we een lokale held: Hence Dupree. Deze jongeman dropt bij Cravings, Broccoloci en Dagschotel de fijnste hiphop en funk sets. Hij meldde een keer dat hij die UK sounds ook erg vet vindt om te draaien, dus we zijn gaan zeuren om een mixtape. En we bleven zeuren, en het hielp maar niet..
"Ja ik ben bezig!', "Dan komt die en die plaat uit, die moet er echt in, daarna neem ik hem op", "Hij is bijna klaar!" we hebben ze allemaal gehoord.
Dus gooien we hem 12 september voor de leeuwen. Misschien is die mix zelfs net daar voor af.

De Work Them residents Trap, Mike Costez, Switch en SMR zijn er natuurlijk ook allemaal bij.
 

Events


Loading...